Over ons

Wie zijn we?

We zijn 2 enthousiaste koppels, serieus gestoken door de BBQ microbe en gepassioneerd door koken. We bereiden met veel plezier en oog voor detail en bediening verse producten in een originele BBQ opstelling: de OFYR

Foodfestivals, bedrijfsfeesten, markten en andere evenementen,  we vallen steeds op door dit unieke BBQ concept: de OFYR

Philip heeft 8 jaar Spermalie hotelschool achter de rug, en is diegene die alle gerechten bedenkt en dat tikkeltje meer smaakt brengt in op het eerste zicht eenvoudige gerechten. Zijn vrouw Elisabeth met haar zeer fijn smaakpallet voegt dan weer dat allerlaatste tikkeltje extra kruiden toe.

Luc en zijn vrouw Gerda hebben 9 jaar eigen horeca ervaring met Huize Geertrui in Vlassenbroek; hij is de man van de positionering, de marketing, de administratie en de OFYR opstelling. Gerda heeft dan weer het oog voor detail voor de aankleding van de foodtruck en de finesse van de bediening.

Van links naar rechts: Gerda, Philip, Luc, Elisabeth

De selectie van verse basisproducten is van super belang – samen met onze leveranciers met zeer goede reputatie kiezen we samen uit welke basisprodukten we gaan aankopen – Hier onze foto bij een bedrijfsbezoek bij QFOOD in Lokeren, onze ‘vlees’ huisleverancier.

De OFYR Copains op uw (bedrijfs)evenement?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.